top of page

A STERIL VACUUM LCD kijelzővel rendelkezik, amely egyszerűvé teszi a használatát és minden bel-ső adat ellenőrizhető. Rozsdamentes acél belső kamrával. Az autokláv könnyen és egyszerűen hasz-nálható a vezérlő és ellenőrző szoftverének köszön-hetően: minden lépés leírása megjelenik a képer-nyőn. A gép minden paramétere folyamatosan ellenő-rizhető  a nyomás-transzduktor és hőmérsékelt min-tavételek alapján. Az autokláv vákuumszivattyúval rendelkezik (elő- és utóvákuumozás).

Minden ciklus működtethető "éjszakai" üzemmód-ként.

 STERIL VACUUM S-típusú autokláv 4 különböző sterilizáló üzemmóddal rendelkezik (2 a csomagolt és 2 for a csomagolatlan anyagokhoz).


Bms Steril Vacuum

S típusú autokláv

18 l-es tartállyal: 890.000 Ft

23 l-es tartállyal: 990.000 Ft

Bms Steril Basic

A STERIL BASIC LCD kijelzővel rendelkezik, amely egyszerűvé teszi a használatát és minden belső adat ellenőrizhető. Rozsdamentes acél belső kamrával. Az autokláv könnyen és egyszerűen használható a vezérlő és ellenőrző szoftveré-nek köszönhetően: minden lépés leírása megjelenik a képernyőn. A gép minden paramétere folyamatosan ellenőrizhető  a nyomás-transzduktor és hőmérsékelt mintavételek alapján. Az autokláv temodinamikus rendszerrel rendelkezik a légzsákok kialakulásának elkerülésére.

Minden ciklus működtethető "éjszakai" üzemmód-ként.

A STERIL BASIC N-típusú autokláv 4 különböző sterilizáló üzemmóddal rendelkezik (2: 121°C-os és 2: 134 °C-os).

N típusú autokláv

18 l-es tartállyal: 645.000 Ft

23 l-es tartállyal: 845.000 Ft

Autoklávok

A STERIL MAXIMUM autokláv az EN 13060 szab-ványnak megfelelően tervezett és gyártott berende-zés. A modell beépített elgőzölögtetővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a rövidebb működési időt, a na-gyobb energiatakarékosságot és az igen alacsony vízfogyasztást. Más szóval működtetésével költséget lehet csökkenteni.
Rozsdamentes-acél belső kamrával készül. Az auto-kláv egyszerűen és könnyen üzemeltethető a nagy-méretű beépített grafikus kijelző és a komplett vezér-lő és ellenőrző szoftvere segítségé-vel: minden egyes lépés 10 különböző nyelven nyomon követhető és ál-lítható a felhasználói menüben. Beépített nyomtatót is magába foglal, ajtaja elektronikusan záródik és a berendezés csatlakoztatható saját vízkezelő (RO-szűrő) rendszerre.
A szabadalmaztatott MTS (Memory Test System) le-hetővé teszi a megbízhatóbb és gyorsabb ellenőr-zést, amely alacsonyabb üzemeltetési költségeket biztosít. Minden beállított folyamat kezelhető „éjsza-kai" üzemmódként is.

A STERIL MAXIMUM B típusú autokláv 10 különböző sterilizáló programmal + 2 tesztprogrammal (vákuum-teszt és „Helix/Bowie&Dick” teszt). Lehetséges mind a B-típusú sterilizáló progra-mok (6-féle, szakaszos vákuumozással) mind az S-típusú sterilizáló progra-mok (4-féle, elő- és utóvákuumozással) a sterilizálan-dó anyagtól függően.

Bms Steril Maximum

B típusú autokláv

18 l-es tartállyal: 1.350.000 Ft

23 l-es tartállyal: 1.550.000 Ft

Cégünk kiváló minőségű olasz, B.M.S. gyártmányú autoklávokat kínál minden praxis számára.

◄Sterilizálás gépei, eszközei termékismertető

bottom of page