top of page

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek az Alfa & Omega Dent Érd Kft-t.


Az Alfa & Omega Dent Érd Kft. már több mint öt éve foglalkozik minőségi fogászati és egyéb orvosi termékek forgalmazásával.
Üzletünk Érd központjában működik a Dél budai régióban és annak vonzáskörzetében működő fogorvosi és orvosi praxisok színvonalas ellátásra. Az üzletünkhöz tartozó ingatlanon gépkocsi parkoló is található, vásárláskor „ajtótól ajtóig” utazhat.  Termékkínálatunkban megtalálhatóak a fogászati és más orvosi praxisban használatos egyszer használatos anyagok és eszközök, kiváló minőségű (német gyártmányú) kézi műszerek, fogászati anyagok, fúrók, csiszolók,  vizsgáló és steril kesztyűk.
A 2013-as IDS fogászati szakkiállítást követően cégünk profilja jelentősen kibővült. Cégünk kínálatába bekerültek – egy színvonalas praxis működtetéséhez alkalmas - a modern európai színvonalat képviselő fogászati kezelőegységek, egyszerűen kezelhető multi funkciós  diódalézer készülékek, sterilizáló autoklávok, ultrahangos tisztítókészülékek és a legmodernebb fájdalommentes, intraligamentáris  (QuickSleeper) érzéstelenítés berendezései.


Termékeinket internetes web áruházunkban is megtekinthetik és megvásárolhatják. Kérjük tekintse meg honlapunkon forgalmazott termékeink részletes ismertetőit és látogasson el web-áruházunkba. Nagyobb gépi berendezéseinkről kérje személyesen, vagy bármelyik elérhetőségünkön, egyedi „testre-szabott” ajánlatunkat.

Célunk továbbra is direkt gyártói kapcsolatokon alapuló, magas minőségű termékválasztékkal gyorsan és legmagasabb színvonalon kiszolgálni a régi, hűséges és új vásárlóinkat egyaránt.

bottom of page